Huawei P10 Lite

Grattis till en ny mobiltelefon! Ett bra val eftersom Huawei P10 Lite verkligen förtjänar sin plats med sin utmärkta prestanda och vackra design. P-serien har också en nätt storlek vilket uppskattas av fler än man kanske tror. Mobiltelefonen följer ju med oss i nästan alla situationer i vardagen och då ska den känns behändig och praktisk att hantera. Huawei P10 Lite är mellanstorleken i P-serien och har en 5.5 tums skärm samt 7.0 Nougat  androidsystem. Benämningen Lite kommer bl a av att man har en minneskapacitet på 32 GB ROM och 3 GB RAM-minne. Tillräckligt för vardagsfunktioner i sin smartphone. Även ett par undantag  i sensorer och minneskapacitet men en mycket prisvärd telefon för den prestandan. Färgerna är ju fantastiska och du kan alltså få den med olika textur. Inte konstigt att Huawei når framgångar med sina smartphone-modeller.

Vi har på Lux-case.se laddat upp med en mängd skal och fodral till din Huawei P10 Lite. Även om mobiltelefonen är så pass snygg i färg och design är det väl värt att investera i ett skal för att skydda telefonen åtminstone. Skalen skyddar baksida, kanter och hörn på ett bra sätt och stylar din mobiltelefon på det sätt som du vill. Fodralen utökar skyddet till framsidan och har dessutom flera funktioner som plats för åtminstone två-tre kreditkort, sedlar och ibland foto. Dessa modeller kallas ibland för plånboksfodral. För den som vet med sig att man lätt tappar mobiltelefonen kan man skaffa ett coolt hybridskal. Finns även extra förstärkt med benämning Armor hybridskal. Ja, läs lite mer nedan om detta och om några av våra modeller av skal och fodral på Lux-case. Eller gå in på hemsidan direkt och titta runt. Vi har ett stort lager och kan packa dina varor samma vardag om du beställer före klockan 16:00. Fri frakt förstås.

Olika skal till Huawei P10 Lite

Även till den här modellen av Huawei finns ett speglande skal i miljövänligt material. Med ett lock för att kunna se aviseringar kommer du att ha extra skydd för skärmen. Med så snygga färger får din mobiltelefon ett exklusivt utseende. Självklart är alla funktioner och knappar tillgängliga på mobiltelefonen även om du använder skal eller fodral. De flexibla mobilskalen tillverkas i silikonmaterial och gör telefonen lite mer greppvänlig. Det är svårt att inte hitta ett motiv som man gillar bland vårt utbud på Lux-case. Populära motiv är alltid blommor och växter, djur och mönster. Ett unikt skal är Skal med ring kickstand. Det är lite cool design och kanske kan göra telefonen mer greppbar för vissa.

Så var det det här med hybridskalen…

Hybridskal tillverkas av flera material i samma skal. Silikonmaterial som är bra i sig att ta upp stötar och ett hårdare plastskal utanpå eller integrerat med silikonet. Dessa skal är extra skyddade runt kanter och hörn och ibland förstärkta i hörnen. Knapparna är skyddade genom att det finns knappar i skalet. De är också oftast värmeventilerande i och med att det bildas luftspalt i ett spindelnätsmönster mellan skalet och telefonen. Flera skal har också utskuret i designen i skalet så att luft kan ventileras ut därigenom. I många färger finns t ex Huawei P10 Lite Armor hybridskal. Tvåfärgat hybridskal med kickstand har en lite grövre design. Tåligt och skyddar väl.

Det traditionella fodralet

Fodralen har utvecklats en hel del genom åren. Från att ha varit en ficka, kanske med plast framtill, till dagens plånboksfodral. Vi vill kunna ta med oss de viktigaste korten i fodralet så att vi alltid har dem tillhands. De flesta fodralen är tillverkade i konstläder men vi har också modeller på Lux-case i äkta split läder. Det heter helt enkelt Huawei P10 Lite Äkta läderfodral och finns i många härliga färger. Läder slits med charm och formas med tiden. Plats för ett par kort och sedlar. Likaså Unikt läderfodral är i äkta split läder. Fodralen är vikbara för att kunna ställa på bordet och titta på videoklipp och serier. Om man verkligen vill att fodralet ska ersätta plånboken kan man satsa på Huawei P10 Lie Fodral med inbyggd plånbok. Här får du hela nio kortfack i och med den extra fliken inne i fodralet. Fliken stängs med tryckknapp och fodralet stängs med magnetiskt lås. Tillverkas i konstgjort läder och silikon och finns i vackra lite matta nyanser. Plats för sedlar och foton finns också. Tänk vad detta sparar plats i väskan eller fickan.

Många av fodralen har motiv och snygga mönster. Börja titta runt och försök att välja en favorit. Det är inte lätt. De vackra fodralen med Unikt fjärilstryck finns även för denna mobiltelefonmodell. De har tryck i matchande nyans av fjärilar och blommor som har präglats in i materialet. Det är en populär modell vilket inte är konstigt. Den har även handledsband i fall att man vill använda det, t ex när man vill gå ut utan handväska och vill vara mer säker att inte tappa telefonen. Men var inte orolig det finns även fodral med texter och andra motiv som döskallar, giraff eller luftballong! Det är mycket fantasi med i valet av motiv. Får vi rekommendera serien av modeller med namnet Fodral med trendigt motiv?! Här finns kanske den perfekta presenten till barnbarnet eller till dig själv. En vacker semesterstrand att längta till eller flamingos som gör dig glad. Eftersom mobiltelefonen lätt klickas i silikonskalet inne i fodralet kan du lätt byta fodral beroende på situation och humör. Naturligtvis finns alla efterfrågade motiv på olika djur, blommor, växter, fjädrar och mönster.

Nu är det dags att gå in på hemsidan Lux-case.se och leta reda på det skal eller fodral som passar just din stil och dina behov. Alla skalen och fodralen låter dig lätt använda alla funktioner och knappar till Huawei P10 Lite. Beställ idag och kom ihåg att vi har fri frakt. Välkommen som nöjd kund hos oss på Lux-case!