Singelpappa dejtar singelmamma

Att vara singelpappa är inte alltid kul, när de ska till att dejtas singelmammor, eller rättare sagt ensamstående mammor finns det en del fällor. Singelmammor tror så mycket om singelpappor. Det fina fina går att validera om du går in här och skapar ett konto, Singelföräldrar – Gratis nätdejting för ensamstående föräldrar (med barn). Nu så då är vi redo att ta upp lite av de fördomar eller knasiga föreställningar jag stött på som singel och ensamstående pappa, från alla de mammor som finns där ute.

Den första fördomen brukar vara att bara för att vi är ute och dejtar så vill vi inte ha ett fast förhållande. Det är något som inte stämmer alls utan det är nog ett sett för mammorna att snabbt kunna ta avstånd om de inte tycker om en eller som ett sätt att säga att det var väl bara tur. Jag tänker på de mammor som tror väldigt mycket om sig själva de tar gärna den ursäkten och säger till sig själva efter dejten att det inte är så att killen jag dejtade vill ha ett förhållande. Utan det är mer att de använder de som ursäkt när jag har sagt nej, så ser de en som en kille som bara vill få komma till sängs med dig. En annan sak är att det faktiskt inte är så att vi killar inte får någon uppmärksamhet på sidorna, det är snarare så att den uppmärksamheten som byggs är mer åt det hållet att den inte fungerar på samma sätt för hos de tjejer som är ute i svängen och dejtar.

Oftast så får vi också frågan om hur vi ställer oss till fler barn trots att båda kanske har varsitt så är alltid utgångspunkten att frågar du en kille så är han alltid negativt inställd till fler barn. Jag är snarare på barngörarhumör och skulle helst se att vi skaffade oss ett gemensamt barn. Det skulle isåfall bli det där barnet som höll oss ihop och vi kunde få dela minnen med.